Потресаващ разказ пред bTV на 19-годишно момиче, бито от полицаи на

...
Потресаващ разказ пред bTV на 19-годишно момиче, бито от полицаи на
Коментари Харесай

„Ритаха ме в корема, за да нямам деца“: Потресаващ разказ на 19-годишно момиче, бито от полицаи на протеста

Потресаващ роман пред bTV на  19-годишно момиче, бито от служители на реда на митинга против Българския футболен съюз предишния четвъртък.

Тя изясни, че е станала жертва на брутална експанзия от страна на четирима служители на реда в градинката при църквата „ Св. Седмочисленици “, до момента в който се опитвала да си тръгне от митинга.

„ Просто ме събориха на земята, удряха ме. После ме накараха, споделиха ми да стана, при което аз станах и отново ме удариха. С палки, с ритници “, показа момичето.

Десетки сигнали има за експанзия от страна на полицията

„ Обиждаха ме и ми приказваха. Дори още до момента в който ме бият ми обясняваха за какво ме бият - че ще ме ритат преднамерено в корема, с цел да нямам деца. После ми обясняваха, че тъкмо поради това е била тяхната цел - да нямам деца, да не мога да родя, даже и да родя да не ги видя живи “, добави тя.

Ще имам проблем с вътрешния министър, в случай че продължава да замазва обстановката, сподели министър председателят

„ Те ме подвигнаха и ме оставиха на една скамейка с други хора, които бяха потърпевши по същия метод. После просто ни споделиха да станем, вкараха ни в един бус и ни закараха в районното. Нямаше разпит, един от служителите на реда пристигна при мен и сподели, че той ме е бил “, сподели още тя.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР